fbpx

"Ви виграли автомобіль!": франківця ошукали на понад 40 тисяч гривень

Суспільство 12:35, 16.02, 2019

Таке смс-повідомлення отримав днями 22-річний житель обласного центру. "Щасливця" не збентежив навіть той факт, що за виграш треба спочатку заплатити чималу суму, а вже потім забрати машину. Виконавши всі умови "організаторів акції", потерпілий не тільки не дочекався автомобіля, а й втратив усі заощадження.

До чергової частини Івано-Франківського відділу поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що невідомі обманом заволоділи його грошима у сумі більш як 42 тисячі гривень. З’ясувалося, що потерпілому надійшло повідомлення про те, що він виграв автомобіль "КІА". Зрадівши, хлопець передзвонив за вказаним номером, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Невідома дівчина, яка йому відповіла, розповіла умови отримання "призу". За її словами, необхідно було перерахувати один відсоток від вартості авто. Франківець так і вчинив, та коли через термінал відправив останній платіж, "організатори акції" перестали виходити на зв'язок. Тільки тоді постраждалий зрозумів, що це була шахрайська пастка і ніякого розіграшу в реальності не існує.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 190 "Шахрайство".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: