fbpx

Вибори в Івано-Франківську пройшли майже без порушень, – КВУ

Політика 10:37, 16.11, 2015

Представники Комітету виборців України в Івано-Франківській області стверджують, що другий тур виборів на посаду міського голови пройшов майже демократично та з незначними порушеннями.

Про це сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківську розповів керівник Комітету виборців України в Івано-Франківській області Максим Лисюк.

"Вибори пройшли майже демократично. Порушень на виборчих дільницях майже не зафіксовано. На цих виборах майже не було випадків, коли виборці голосували без паспортів. На деяких дільницях навіть не було спроб прийти без паспорта. Найгрубші порушення – знаходження у кабінці двох виборців і поодинокі голосування за межами кабінки. І один випадок, коли виборець сфотографував у кабінці бюлетень", розповів Лисюк.

Він також додав, що КВУ не зафіксували відкритої агітації чи довозу виборців.

"Це одні з перших місцевих виборів, які пройшли без порушень. Кандидати у суботу і неділю поширили борди з прихованою агітацією. Підкупів не зафіксували, спроб зірвати вибори не зафіксували. Порушень не було. Треба подякувати кандидатам і штабам за те, що вони не намагались зірвати підрахунок голосів",  сказав Максим Лисюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: