fbpx

Вибори в ОТГ: сільський голова Ямниці перебуває на виборчій дільниці, пред'являючи посвідчення журналіста

Суспільство 21:52, 29.10, 2017

Сільський голова Ямниці Микола Зелінський пантрує вибори після закриття дільниці.

Сьогодні, 29 жовтня, в Ямницькій ОТГ відбулися перші вибори на посаду голови та депутатів місцевої ради. Дільниця розпочала свою роботу о 8 ранку, завершила о 20 годині, інформує ГК.

Після закриття в приміщенні не можуть перебувати як сторонні особи, так і сільські голови, які не балотуються на посаду відповідно до ст. 27 Закону України "Про місцеві вибори". Натомість у Ямниці на виборчій дільниці перебуває Микола Зелінський, який наразі перебуває на посаді сільського голови. На зауваження про порушення закону пред’являє посвідчення журналіста телеканалу "Вежа".

Перед виборами Зелінський агітував, як мінімум, за двох кандидатів – Світлану Кравчук та Романа Крутого.

1

2

"На жаль, з певних причин не маю законних підстав брати участь у виборах як кандидат на посаду голови ОТГ, але не знімаючи з себе відповідальності за життя ямницької громади, з глибокою повагою звертаюся до вас із закликом підтримати на виборах до Ямницької ОТГ наступних кандидатів", – звертався до виборців Зелінський.

Нагадаємо, Тисменицький районний суд визнав Миколу Зелінського винним за ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) та призначив покарання у виді штрафу 25 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: