fbpx

Вигодський лісгосп прозвітував у світлинах. ВІДЕО

Суспільство 15:53, 03.01, 2017

ДП "Вигодське лісове господарство" прозвітувало за 2016 рік у світлинах.

"До Вашої уваги спогади радісних подій, випробувань та просто робочих буднів працівників Державного підприємства "Вигодське лісове господарство", – йдеться у дописі підприємства у Фейсбуці.

У 2016 році працівники лісгоспу вирощували саджанці дерев у найкращій лісонасіневій дільниці України, потім висаджували їх у лісі. Доглядали за молодими деревами, виявляли браконьєрів у лісі і, звісно ж, проводили лісозаготівельні роботи.

Кожен працівник пройшов перевірку різних контролюючих і правоохоронних органів держави, більшість перевірялась по кілька разів, апарат управління "пережив" їх усі.

"В День працівника лісу ми відкрили у парку «Алею казок», велику шахову дошку, організували шаховий турнір "Кубок Вигоди". Спорудили чергове рекреаційне місце "Шандра 2". Колектив двічі збирався на засіданнях профкому, на яких приймали важливі зміни до колективного договору, переобирали робочі органи профспілки та спільно приймали гострі рішення. Разом відвідували концерти, їздили на екскурсії. Приймали в. о. голови Держлісагентства Христину Юшкевич на всеукраїнській нараді. Проводили наради головних лісничих та внутрішні навчання щодо нових санітарних правил рубки. А ще на базі нашого підприємства проводилась сесія Івано-Франківської обласної ради. Закупили нову техніку для лісозаготівлі, відкрили новий цех-столову, вирощували форель, качок та кроликів у підсобному господарстві. У Бистрівському лісництві поселились бобри, а ще ми збудували там найбільший міст України у відомстві держлісагентства. Висадили "Тисову алею" у с. Шевченків та "Алею Соборності" у смт. Вигода. Збудували та відновили кілометри лісових доріг, модернізували нижній склад підприємства, допомагали військовим на сході України", – повідомляє прес-служба підприємства.

.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: