fbpx

Винуватця смертельної ДТП в Отинії Віктора Корягіна взяли під варту

Суспільство 14:13, 03.07, 2018

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід Віктору Корягіну, відомому як "валентинівський стрілець".

Як повідомляв КУРС, 30 червня в Отинії Коломийського району BMW Х5 врізався у "Daewoo Lanos". Водій "Lanos" помер на місці, пасажир із важкими травмами доставлений до Івано-Франківської обласної лікарні. Водій "BMW" з місця аварії втік.

Винуватцем смертельної аварії в Отинії є Віктор Корягін, відомий також як "валентинівський стрілець", який 14 лютого 2013 року в нічному клубі Івано-Франківська вистрелив у голову 18-річній студентці і був засуджений до ув'язнення. Корягін вийшов з в'язниці достроково.

Сьогодні Віктору Корягіну суд обрав запобіжний захід. Суддя – Тарас Антоняк. 

Прокурор Сергій Боровик на судовому засіданні повідомив, що Корягіну вручено підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху,  якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років. З урахуванням того, що Корягіну інкримінують важкий злочин, а також те, що Корягін з місця злочину втік, просить взяти його під варту без права внесення застави. Прокурор наголосив, що є ряд ризиків, припускає, що підозрюваний може переховуватися та впливати на свідків.

Адвокат підозрюваного Михайло Боднарчук зазначив, що вчора о 8 годині його підзахисний сам прийшов у поліцію і пояснив, чого він так вчинив. Зараз Корягін, за його словами, сприяє слідству. Тому захисник не бачить підстав брати його під варту.

Сам Корягін давати свідчення відмовився. Зазначив, що покладається на адвоката. 

Суд задовольнив клопотання прокурора і виніс ухвалу взяти Корягіна під варту на 60 днів – до 30 серпня.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: