fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Випускники Перегінської школи-інтернату отримали "Валізи у майбутнє" від Мальтійської служби та активістів "ВОЛІ". ВІДЕО

Випускники Перегінської школи-інтернату отримали "Валізи у майбутнє" від Мальтійської служби та активістів "ВОЛІ". ВІДЕО

Політика 16:08, 28.05, 2019

Вони ніколи не будуть самі. Випускники Перегінської школи-інтернату отримали "Валізи у майбутнє". Таким до свята останнього дзвоника є подарунок від волонтерів Мальтійської служби допомоги. Мета акції, кажуть організатори, – забезпечити хлопців та дівчат речами першої необхідності.

"Проект присвячений випускникам-сиротам, аби хоч трішки забезпечити їх речами першої необхідності. Вміст валізи – постіль, набір посуду, рушники, електрочайники та флешки.   Мінімальні речі, аби вони, переступаючи поріг школи, мали хоч якесь таке забезпечення і фінансову підтримку",  каже волонтер Мальтійської служби Юлія Гайченя.
Збирали валізи й активісти партії "ВОЛЯ", які усіляко опікуються майбутнім цього закладу.
"Ми раді були долучитись до Мальтійської служби, а це активісти партії "ВОЛЯ" та жіночого руху "Я можу", аби допомогти сьогодні діточкам. І можу запевнити, маючи доручення від керівника обласної організації "ВОЛІ", що ми готові надавати усім випускникам юридичний супровід",  говорить депутат Долинської райради, координатор партії "ВОЛЯ" в Долинському районі Іван Дирів.
Тим часом самі ж випускники Перегінської школи-інтернату щиро подякували гостям й подарували їм та своїм рідним педагогам традиційний випускний вальс.
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: