fbpx

Вишкіл зі зброєю показали на Дні відкритих дверей у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:10, 22.04, 2019

Щороку в квітні Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат проводить День відкритих дверей – вихованці демонструють батькам і майбутнім абітурієнтам, чого навчилися, та показують умови, в яких живуть і вчаться.

В суботу, 20 квітня, у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї, що в місті Надвірна на Івано-Франківщині, відбувся День відкритих дверей.

Урочистості розпочалися з внесення Прапора навчального закладу та вітання начальника ліцею полковника Миколи Мартинюка

1

На святковому шикуванні гостям продемонстрували показові виступи ліцеїстів. Зокрема, вишкіл зі стройової підготовки від ліцеїстів 8-А класу, стройові прийоми з карабінами від ліцеїстів 9-х класів, комплекс вільних вправ – від ліцеїсти 8-х та 9-х класів. 

 

Силову підготовку презентували ліцеїсти 10-11 класів, а тактичний вишкіл зі зброєю – ліцеїсти 10-В класу.

2

Завершилось дійство на плацу виконанням "Гімну нової української армії" та урочистим маршем. 

Також гостей на Дні відкритих дверей познайомили з навчально-матеріальною базою ліцею, показали спальні та навчальні приміщення, їдальню, медичний пункт та спортивне містечко. 

І на завершення представили невелику концертну програму – ліцеїсти танцювали, співали і боролися. Елементи спарингу з тайського боксу та прийоми самозахисту показали учасники гуртка "Хортинг".

Почесними гостями свята були міський голова міста Надвірна, голова піклувальної ради ліцею Зіновій Андрійович, член спілки краєзнавців України Ігор Андруняк, виконуючий обов’язки військового комісара Надвірнянського району Володимир Козак, начальник військово-мобілізаційного відділу ІФНТУНГ Валерій Іваненко та ін.

"Прикарпатський військово-спортивний ліцей живе цікавим та насиченим життям і чекає на успішних абітурієнтів", – підкреслив, виступаючи перед гостями, директор ліцею полковник Микола Мартинюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: