fbpx

Вистава Франківського драмтеатру перемогла на Фестивалі-Премії ГРА

Культура 10:20, 01.12, 2018

НеоОпера-жах "HAMLET" Франківського драмтеатру отримала перемогу на Фестивалі-Премії ГРА у номінації "Найкраща експериментальна вистава".

30 листопада на сцені Національної оперети відбулася Церемонія нагородження Першого всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії "GRA" ("Great Real Art"). Стали відомі найкращі вистави України за підсумками 2017 театрального року. Переможці отримали суспільне визнання і грошові премії на постановки нових театральних шедеврів.
Цьогоріч у "GRA" участь взяли більш як 70 театрів України різних форм власності і форматів роботи. За допомогою відеоперегляду вистав експерти Фестивалю-Премії сформували лонг-лист з 27 постановок. Потім вони дивилися вистави наживо і вибрали 12 театральних колективів-щасливчиків, гідних участі у фіналі.
Переможців обрали у шести номінаціях: "Найкраща вистава для дітей", "Найкраща експериментально-пошукова вистава", "Найкраща музична вистава у жанрі опери/оперети/мюзиклу", "Найкраща вистава камерної сцени", "Найкраща драматична вистава".  

У номінації "Найкраща експериментально-пошукова вистава" НеоОпера-жах "HAMLET" Франківського драмтеатру отримала перемогу над виставою "Під небом синім" Київського національного академічного театру оперети. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: