fbpx

Вистава "Солодка Даруся" зібрала аншлаг в Театрі на Подолі. ФОТО

Культура 16:43, 13.12, 2017

220 разів актори Франківського драмтеатру представляли виставу "Солодка Даруся". Постановка зібрала аншлаг в Театрі на Подолі у Києві.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Фейсбуці Франківського драмтеатру.

"Тепер вчергове її побачили у Києві і запрошують та чекають ще, бо охочих відвідати виставу було набагато більше, ніж міг вмістити за два дні зал Театру на Подолі. Дякуємо вам, кияни, за такий прийом і за те, що вам відгукується те, що ми робимо і у що вкладаємо душу", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем’єра вистави "Солодка Даруся" відбулася 16 листопада 2008 року. Це була дипломна робота випускників Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, а для Ростислава Держипільського – перша режисерська робота.

За ці роки було понад двісті показів "Солодкої Дарусі", в тому числі в Польщі, Канаді, США, Німеччині, Італії та інших країнах. Постановку "Солодка Даруся" було номіновано на Шевченківську премію.

Ця вистава стала подією в театральному житті України та примусила заговорити про Івано-Франківський театр. Вона поставлена за однойменним романом лауреата Шевченківської премії Марії Матіос.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: