fbpx

Виставка із зони АТО "На лінії вогню" зібрала у Франківську понад 40 тисяч гривень

Суспільство 21:50, 08.05, 2016

За п'ять днів предметно-документальної виставки з зони АТО прикарпатці пожертвували волонтерам для армії 31 759 гривень, 54 долари та 30 євро.

"Івано-Франківськ нас вразив. Такої кількості зацікавлених нашою виставкою людей ми не бачили навіть у Києві. Три дні аншлагу   люди приходили і через деякий час приводили з собою знайомих, друзів, сім'ю. Люди зі сльозами на очах дякували за можливість побачити хоч малий шматочок дійсності нашої війни. 
Щоденно ми відповідали на сотні запитань, розказували історії з фотографій, історії про снаряди, які унесли з собою не одне життя…"   відгукнулися про перебування в Івано-Франківську організатори виставки "На лінії вогню". 

Експозицію привезли до Франківська волонтери громадської організації "Армія SOS" за підтримки Спілки добровольців АТО Прикарпаття. 

"За 5 днів предметно-документальної виставки з зони АТО ви нам поклали у скриню 31 759 гривень, 54 долари та 30 євро, – відзвітували у Фейсбук волонтери.   З продажу футболок, кепок та браслетів ми отримали 1590 грн. В ящик зі збору натуральної допомоги бійцям ми отримали 20 пасок (4 з них поїхали в Станицю до 28 бригади), близько 30 крашанок (всі поїхали в Станицю до 28 бригади), свічки, шкарпетки, воду, шоколад, вафлі, каву, чай і т. д.  все це вже завтра поїде на фронт до наших Захисників. Дякуємо вам. Щиро! Разом до перемоги. Хай живе Україна!"

КУРС писав, що Piano extremist влаштував концерт для франківців просто неба на Вічевому майдані, біля виставки "На лінії вогню".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: