fbpx

Вже троє загиблих у жахливій ДТП під Франківськом

Суспільство 08:14, 01.12, 2015

В Івано-Франківській обласній лікарні помер іще один травмований в ДТП у Березівці. Двоє людей, серед них 5-річна дитина, загинули на місці аварії.

Вчора увечері о 18:30 мiж селами Чернiїв i Березiвка Тисменицького району трапилася смертельна ДТП за участі "дев'ятки" та вантажівки.

Як повідомили в управлінні надзвичайних ситуацій Івано-Франківської ОДА, водій автомобіля ВАЗ 2109, громадянин 1989 року народження, житель села Браткiвцi Тисменицького району, допустив зiткнення iз зустрiчним автомобiлем ДАФ. Вантажівкою керував водiй 1992 року народження, житель села Стецева Снятинського району.

Внаслiдок ДТП водiй автомобіля ВАЗ 2109, а також його пасажирка 2010 року народження, загинули на мiсцi подiї. Пасажири – громадянин 1987 року народження та громадянин 1989 року народження, обоє жителі Братковець, були доставленi в Обласну клінічну лікарню. Там пiд час надання медичної допомоги 28-літній чоловік помер.

Читайте також: Жахлива ДТП, у якій загинула 5-річна дитина, сталася через те, що авто на швидкості виїхало на смугу зустрічного руху.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: