fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • "Я свою команду сьогодні не впізнав", – головний тренер "Прикарпаття" прокоментував поразку "Минаю"

"Я свою команду сьогодні не впізнав", – головний тренер "Прикарпаття" прокоментував поразку "Минаю"

Спорт 11:21, 23.08, 2018

Гравці ФК "Прикарпаття" не змогли психологічно налаштуватися на гру з ФК "Минай" після серії поразок у чемпіонаті.

Про це головний тренер МФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк заявив на післяматчевій прес-конференції. 

Як писав КУРС, вчора франківське "Прикарпаття" з рахунком 3:1 поступилося друголіговому "Минаю" та вибуло з розіграшу Кубка України.

"Вітаю команду суперників з перемогою і бажаю їм, щоб вони надалі вигравали. Це кубок, цієї гри я боявся, бо в нас зараз така серія невдач у чемпіонаті. Грали обидві дуже досвідчені команди. Скажу чесно, я свою команду сьогодні не впізнав… Ми пропустили три голи і ще могли пропустити зо п'ять. До цього матчу ми не пропускали більше одного м'яча.

Тут немає що коментувати, ми надіялись здобути перемогу і вийти з цієї кризи, відчути гру. По грі відзначити нікого не можу, ми не забиваємо, а значить, програємо. Ніяк не можемо реалізувати свої моменти. Також психологічно важко було налаштуватись після поразок в чемпіонаті", – цитує тренера сайт ФК "Прикарпаття".

Головний тренер ФК "Минай" Ігор Харьковщенко зазначив, що його підопічні виконали все, про що домовлялись, але трішки підвела реалізація.

"Було важливо виграти у такій домашній грі. Приємно, що вдалось потішити наших вболівальників перемогою. Ми намагаємось грати в сучасний красивий футбол.

Безумовно, я задоволений грою новачка Василя Кобіна, але всі футболісти сьогодні зробили свій внесок у загальну перемогу. На полі був єдиний колектив, який не боявся грати у футбол, а це найголовніше",  сказав Харьковщенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: