fbpx

Як підібрати ідеальні подарунки на День святого Валентина на різних етапах стосунків

Стиль життя 10:44, 11.02, 2019

Хочеться порадувати кохану людину певним подарунком. Але чи всі вони будуть доречними? Якщо ви зустрічаєтесь не більше кількох місяців, то дорогий подарунок може відштовхнути вашого партнера.

Ваше серце починає битися частіше, коли ви просто думаєте про те, що купити на День святого Валентина? Якщо ви тільки почали зустрічатися або разом вже протягом багатьох років, ви будете вражені цими підказками щодо правильних подарунків, інформує Ukr.Media.

Щоб зацікавити людину, яка вам подобається

Дорогий подарунок може спрацювати на вас або проти вас, коли ви тільки почали зустрічатися. Виберіть щось значуще, що вказує на те, що ви шукаєте світле майбутнє, але ви не відчайдушні. Щоб правильно обрати подарунок, тримайтеся подалі від будь-яких надто особистих речей, якщо ви абсолютно не впевнені, що почуття взаємні. Краще бути вдумливим, але обережним. Тут підійде вечеря для двох у вашій квартирі або плейлист, зроблений спеціально для вашої половинки. Або якщо ви хочете купити щось невелике, можна розглянути варіант 3D вітальних листівок, які бувають різних конструкцій. Ви змогли б вибрати ідеальну картинку, наприклад, рожеві бутони для початку відносин, щоб проявити інтерес до партнера. І, на відміну від справжніх квітів, букет троянд на листівці зберігатиметься вічно. Сподіваємося, як і ваш новий роман.

1

Якщо ви зустрічаєтесь 1-3 місяці

Для пари, яка тільки почала зустрічатись, подарунки повинні бути невимушеними і простими – і це ідеальний час, щоб показати, що ви звернули увагу на те, що йому/їй подобається. Наприклад, ви тільки почали зустрічатися, тому не переходьте межі. Цукерки та парфуми ідеально підходять до трьох місяців. Можна розглянути ароматичну свічку свого улюбленого смаку, чашку для кави з милою підставкою або пляшку вина, яку він або вона вподабали на одному з ваших попередніх побачень.

2

Якщо ви зустрічаєтесь 3-6 місяців: скромна прикраса

Ювелірні вироби завжди хороші, але не перестарайтеся. Кольє з сердечком може здатися трохи банальним, але це також чудовий подарунок, оскільки ціна такого подарунка не занадто висока, оскільки ви зустрічаєтеся лише кілька місяців. Щоб переконатися, що немає ніякої плутанини стосовно того, що може означати ювелірна дрібничка (адже діаманти можуть надіслати неправильне повідомлення), розгляньте щось на зразок витонченої підвіски у вигляді серця.

3

Якщо ви зустрічаєтесь від 3 до 6 місяців: бавовняні шкарпетки

Ви знаєте приказку: "Холодні руки, тепле серце?" Ну, сподіваємося, це стосується і ніг. Якщо вона постійно тремтить або ставить свої холодні ноги поруч з вами, щоб зігрітись, пара кашемірових шкарпеток, наприклад з візерунками у вигляді сердечок, – це не тільки бюджетний подарунок, але й гарантія того, що ваш коханий/кохана нарешті зігріється. Крім того, шкарпеток ніколи не може бути занадто багато.

4

Якщо ви зустрічаєтесь від 6 місяців до року: ювелірні вироби з дорогоцінних каменів

Ви вже добре знаєте один одного. Застосовуйте такі ж правила, як описано вище, але тепер ви вже більш упевнені в її/його інтересах, тому щось особисте можна також подарувати. Скромний ювелірний виріб говорить: "Я тебе люблю", проте не кажучи: "Я вічно з тобою". Для жінки було б чудово отримати намисто, браслет або пару сережок. Сапфір, блакитний топаз, аметист – ці камені відмінно підійдуть для такого етапу відносин, оскільки такий подарунок є значущим, але все ще не дорогим. Ще одна ідея: подаруйте своїй половинці фотографію вас двох, скажімо, у відпустці, в гарній рамці, котру можна покласти на робочий стіл або камін.

5

Якщо ви зустрічаєтесь від 6 місяців до року: кімнатна рослина

Забудьте про доставку квітів, або про букет: кожен це робить. Забавна ідея для того, хто полюбляє рослини, полягає в тому, щоб порадувати його вазоном. Ви можете підібрати улюблені рослини своєї половинки або замовити певну композицію, наприклад, у формі серця із бамбука, яка надішле романтичне повідомлення (два бамбукові стебла також символізують любов). Інші романтичні ідеї включають рослини, які допомагають відтворити чарівний момент, наприклад спільний відпочинок (пальма, бонсай), або орхідея, яка також представляє любов.

6

Якщо ви зустрічаєтесь від 6 місяців до року: музика

Ваш партнер не уявляє свого життя без музики? Він чи вона завжди має ідеальний список відтворення пісень для кожного заняття – від фізичних вправ до прибирання будинку? Розділіть любов вашого партнера до музики, придбавши навушники, щоб насолоджуватися солодкими звуками разом у авто, на дивані або в ліжку. Чудовим бонусом буде те, що ви поєднаєте навушники з налаштованим списком відтворення пісень про любов, що налаштують вас обох на День святого Валентина.

7

Якщо ви зустрічаєтесь рік: домашній обід зі смачним стейком

На цьому етапі стосунків можна зробити трохи більше для вашої половинки, але прагніть до чогось більш продуманого, ніж раніше. Подарунки, що задовольняють всі почуття, такі як романтична вечеря, музика, квіти і масаж, обов'язково сподобаються. Ви можете присвятити даруванню подібних подарунків цілий день, провівши його насичено. Приготуйте йому або замовте доставку стейка. Це буде схоже на похід до чудового ресторану, але вам не доведеться одягатися і кудись іти. Ви можете приготувати повноціний обід на двох і насолоджуватися ним зі свічками на 14 лютого.

8

Якщо ви зустрічаєтесь кілька років або живете разом: кавоварка

Якщо ваша друга половинка полюбляє вранці насолоджуватись кавою, то елегантна кавоварка м це справжнє домашнє блаженство та відмінний подарунок для вас обох! А оскільки ваш ранковий еспресо тепер стане недорогим, адже ви будете заощаджувати на походах до кав'ярні, то ваш бюджет дозволить вам витрачати більше на приємні подарунки для вашої половинки не тільки на свята. Одні переваги від такого подарунка.

9

Молодята

Можна покладати великі очікування на перше свято Валентина після вашого весілля, тому обов'язково зробіть його незабутнім. Якщо ви намагаєтесь впорядкувати свої фінанси через скрутне становище з грошима (можливо, ви все ще маєте купу весільних рахунків або бажаєте оновити свій будинок), знайдіть подарунок, який він/вона цінують, залишаючись в межах бюджету. Статуетка з двома закоханими, або скульптура закоханої пари ручної роботи може стати правильним вибором.

10

Молодята: простирадла

Ви, напевно, перебуваєте на етапі ваших стосунків, коли ви проводите більше часу у ліжку, ніж будь-коли раніше, що означає, що хороша постільна білизна – це чудова ідея для подарунка. 100-відсоткові фланелеві простирадла із органічної бавовни стануть розкішним, теплим і затишним подарунком, який ідеально підійде для цієї пори року.

11

Молодята: пам'ятні прикраси

Якщо ви нещодавно одружилися і не перебуваєте у фінансовій скруті, подаруйте щось таке, що нагадуватиме про це свято ще протягом багатьох років, наприклад пару класичних сережок з діамантами. Її вуха будуть сяяти, а її серце буде переповнювати радість.

12

Одружені менш як десять років

Іноді відносини в такій родині можуть застрягати у побуті через безліч вимог, пов'язаних з відповідальністю та вихованням дітей, тому це свято чудово підходить для того, щоб привнести перчинку у стосунки та нагадати одне одному про основні цінності відносин. У День святого Валентина приготуйте дружині подарунок у вигляді однієї з її улюблених речей: класичну сумочку. Шкіряна сумочка задовольнить її стиль, і вона буде тримати в ній все, що потрібно, і буде служити щоденним нагадуванням про те, як ви її любите.

13

Одружені понад десять років

Час повернутися до основ для вже встановлених пар. Спробуйте пригадати місця минулих побачень і пережити попередні дивовижні враження! Відтворіть перше або улюблене побачення, здивуйте її сніданком у ліжко або напишіть любовний лист від щирого серця. А прикраси на такому етапі стосунків ніколи не завадять, якщо у вас не буде змоги виконати вищеописане. Також можете подумати свій спосіб відобразити свою любов після всіх цих років, прожитих разом.

14

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: