fbpx

Як підняти свою освіту на новий рівень, не виходячи з дому

Суспільство 16:23, 31.08, 2018

Ми живемо в такий час, коли постійно потрібно конкурувати в роботі, досягненнях, актуальних знаннях. Утім, мало хто наважується на другу вищу освіту, та й багато найновіших знань ще просто недоступні у вишах.

Завдяки індивідуальним курсам можна постійно оновлювати свої компетенції, причому робити це з комфортом і за власною програмою. Які є альтернативи традиційним школам і вишам? Як підтягнути знання у різних сферах, не відвідуючи закладів? Цікаві питання, на які ми спробуємо зараз коротко відповісти.

 

Інтернет-курси

В мережі є чимало спеціальностей, які вимагають особливої підготовки. Навряд чи можна за один день пошуку в гуглі знайти відповіді на всі питання стосовно каналів та акаунтів у соцмережах, навчитися тонкощів блогерства чи просування свого бренду. Щоб насправді опанувати ці сфери, краще звернутися до фахівців і замовити онлайн-курс, в якому буде зібрано всю необхідну інформацію в доступній формі. Добре, якщо викладачі таких курсів – відомі люди, які вже досягли успіху в роботі і тепер діляться досвідом з іншими.

1

Наприклад, якщо ви бажаєте стати зіркою YouTube, то вчитися треба в експертів із цієї теми. Стати справжнім блогером можна за кілька років невтомної праці, на собі перевіряючи всі поради з інтернету та експериментуючи з контентом. А можна пройти курс для ютуб-блогерів https://academy.air.io/advanced/ і швидко перейняти досвід від професіоналів, зекономивши час і сили на навчання.

 

Хоумскулінг

2

Цікавий багатьом родинам напрямок навчання – хоумскулінг, про який ще мало відомо в Україні. За цим англійським словом ховається добре відоме колись у знатних родинах, але забуте поняття домашньої освіти.

Обрати варіант хоумскулинга для дитини батьки можуть із кількох причин:

  • незадовільний рівень надаваної освіти доступних поруч шкіл;
  • незручно відвідувати школу через транспорт та ін.;
  • дитині складно відвідувати уроки через однокласників;
  • стан здоров’я не дозволяє ходити до школи.

Якщо раніше домашнє навчання ставило під загрозу майбутнє дитини в плані екзаменів та вступу до вишу, то зараз спеціальні заклади надають в інтернеті якісні освітні послуги і гарантують, що їхні дистанційні учні отримають всі необхідні знання й навички для успішного проходження тестів ЗНО та вступу на обрану спеціальність. Центр освіти "Оптіма" запрошує учнів долучитися до програм шкільної освіти, екстерну та курсів підготовки до ДПА та ЗНО. Це зручний вихід для тих, хто з різних причин хоче відмовитися від традиційного відвідування школи, але не збирається відмовлятися від освіти.

 

Репетитор

3

В інтернеті є безліч можливостей для спілкування, й один із найкращих приводів – це спілкування заради навчання. Сьогодні для кожного доступні безкоштовні месенджери, де можна разом із вчителем спілкуватися у відеоформаті, листуватися, обмінюватися повідомленнями в чаті, дзвонити або надсилати голосові повідомлення. Усе це піднімає на новий рівень методику навчання і допомагає краще засвоювати знання чи то іноземної мови, чи будь-якого предмета.

Найкраще  це можливість обирати свого тьютора із будь-якого куточка світу, при цьому він може допомагати не тільки з перевіркою домашнього завдання, а й викладати за власною методикою, мотивувати та підбадьорювати  і все це по інтернету! Цей досвід однозначно вартий спроби.

Отож, ми знайшли кілька чудових варіантів освіти для тих, хто прагне знань, але не може витрачати час і сили на традиційне відвідування шкіл та інших навчальних закладів. Домашні курси  вигідне рішення, яке відкриває нові можливості росту незалежно від віку й інших умовностей, тож використовуйте їх із задоволенням!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: