fbpx

Поліцейську "кухню" показав вступникам Прикарпатський факультет НАВС. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:57, 21.03, 2019

День відкритий дверей для абітурієнтів влаштували в Івано-Франківську на факультеті Національної академії внутрішніх справ.

20 березня на факультеті НАВС в Івано-Франківську відбувся День відкритих дверей. З потенційними вступниками та їхніми батьками зустрілися декан факультету Юлія Терещенко та керівник обласної поліції Володимир Голубош. Вони наголосили на важливості професії поліцейського та розповіли про основні етапи вступної кампанії, перелік факультетів і спеціальностей, порядок відбору та інше. 

"Я сам тут навчався. Перед вами постав важливий вибір, адже професія поліцейського цікава, але доволі складна. Кожен, хто її обирає, вже заслуговує на похвалу й високу оцінку, адже немає вищого блага, ніж служити своєму народу",  відзначив Голубош.

Майбутнім вступникам представили спортивну композицію з елементами самозахисту, рукопашного бою, прийомів самбо і боксу.

Гості заходу також мали змогу ознайомитись із виставкою сучасного озброєння.

Представники криміналістики, судової медицини та психіатрії ознайомили майбутніх абітурієнтів з дактилоскопією, продемонстрували валізу криміналіста і процедуру зняття відбитків пальців, а також виявлення слідів рук за допомогою спеціальних порошків.

Крім того, правоохоронці розповіли, як правильно здійснити огляд місця події, показали службові автомобілі. А патрульні продемонстрвали "алкоокуляри"  і охочі могли поглянути та зрозуміти, як бачить дорогу нетверезий керманич.

Насамкінець для гостей виступив духовий оркестр курсантів факультету. Зустріч завершилася спільною трапезою  всі разом смакували кашу польової кухні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: