fbpx

Як проводять своє дозвілля на Верховинщині учасники бойових дій. Фоторепортаж

Суспільство 15:05, 08.12, 2014

На Верховинщині, за сприяння спільноти "Творча криївка", проходять реабілітацію учасники антитерористичної операції. На цей час у високогірному селі Дземброня набираються сил військовослужбовці двох батальйонів – "Донбас" та "Чернігів".

Відпустка бійців АТО на Верховинщині триває впродовж семи днів, далі на їхнє місце приїжджають нові воїни, пише verchovyna.at.ua.

За інформацією волонтерів, з 18 жовтня до сьогодні в "Творчій Криївці" відпочило рівно тридцять чоловік. З них 25 – учасники подій на сході (17 чоловік з добровольчих батальйонів, 4 – з регулярних військ, 3 медсестри, які працювали в госпіталі на передовій, та один хлопець, якого звільнили з полону). З ними разом відпочивали чотири дружини та одна мама загиблого добровольця. До кінця першого циклу роботи проекту, 16 грудня, планується прийняти ще один заїзд з шести людей.

Програма для учасників АТО досить насичена. Для військовослужбовців влаштовують творчі вечори, вони малюють картини, відвідують музеї та інші визначні місця Верховинщини та навіть купаються в чані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: