fbpx

Як в Україні проходять зйомки фільму "Захар Беркут" із Робертом Патріком в головній ролі. ВІДЕО

Культура 10:08, 26.08, 2018

З одного боку огорожі – звичайна київська вулиця, по той бік – XIII століття, Карпатська Русь і бій з татаро-монголами. Українське кіно, в якому беруть участь голівудські актори і пишаються цим.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побував на знімальному майданчику фільму "Захар Беркут" та опублікував відео зі зйомок.

"Я бачу реальні результати нашої підтримки кінематографа. "Захар Беркут" – один із 85 українських фільмів, які знімають цьогоріч. На нього Уряд виділив 30 млн грн. У прокаті стрічка буде наступного року, але подивитися, як проходять зйомки, можна вже. Дійсно, масштабний проект",  написав Гройсман.

КУРС писав, що до зйомок історичного екшена "Захар Беркут" приєднався Голівуд.

Голівудський актор Роберт Патрік, відомий за роллю безжального робота-вбивці "Т-1000" у другій частині "Термінатора", прибув до України для роботи над новим українським фільмом.

Патріку дісталася головна роль в історичній стрічці режисера Ахтема Сеіталбаєва "Захар Беркут". Американець втілить на екрані образ українського національного героя з повісті Івана Франка.

Про стрічку:

1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: