fbpx

Як збільшити шанси на отримання кредиту в МФО

Суспільство 08:24, 12.03, 2019

МФО дуже затребувані в Україні, оскільки дають можливість отримати кредитні кошти на вигідних умовах з наданням мінімальних документів.

Компанії видають кредитні гроші на будь-які потреби: оплату комунальних, покупку медикаментів, подарунків, продуктів. Підтверджувати мету немає необхідності. Але щоб з боку компанії було позитивне рішення, необхідно мати високі шанси на отримання мікрокредиту. Розглянемо фактори, які впливають на рішення МФО.

 

Схвалення заявок в МФО

МФО відрізняються від банків високим відсотком схвалення заявок позичальників. Мікрофінансові компанії розглядають заявки всіх клієнтів, і навіть неофіційно працевлаштованих або зовсім безробітних. Отримати фінансову допомогу можуть студенти, які також можуть виявитися в складній ситуації.

Банківські структури зовсім скептично ставляться до кредитів готівкою. Для отримання коштів необхідно виконати велику кількість умов. На відміну від них, МФО надають позики майже всім повнолітнім клієнтам. Розмір доходу впливає на кредитний ліміт. Але бувають випадки, коли від МФО йде відмова. У більшій частині випадків причиною стає неуважність клієнта. Кредит без відмови – це цілком реально, і навіть в нічний час доби. Але важлива чесність з боку користувача.

 

Як не отримати відмову в МФО

Подати заявку на мікропозику можуть всі громадяни України, які досягли повноліття. МФО відрізняються від банків високим ступенем схвалення заявок, але, щоб не отримати відмови, буде потрібно виконати ряд умов.

При відправленні заявки клієнти повинні бути вкрай уважними, щоб не допустити помилок в анкеті. Дуже багато компаній мають скорингову систему розгляду заявок, тобто без впливу людського фактора. Вся інформація перевіряється роботами. Банальна помилка може стати причиною для відмови.

При прийнятті рішення компанії враховують наступне:

  1. Достатній розмір заробітної плати. Якщо є додаткове джерело доходу, то вказати його. Що вищий розмір зарплати, то більше шансів на отримання схвалення.
  2. Вік позичальника. Якщо клієнт не відповідає критерію, то відмова надійде автоматично. Рекомендується оформити на близького, хто відповідає віковій категорії.
  3. Кредитна історія. Деякі МФО готові співпрацювати з позичальниками, що мають негативне кредитне досьє. Але якщо у клієнта велика кількість діючих кредитів, виплати за якими більші за заробітну плату, або у людини достатня кількість прострочених платежів, то це привід для відмови.
  4. Судимість. Деякі компанії відразу в умовах вказують, що повинна бути відсутність судимості.

Щоб отримати мікропозику, потрібно надавати співробітникові обраної МФО тільки достовірну інформацію. Не варто перебріхувати, бо робот перевірить інформацію. Краще вказати менший розмір доходу і отримати для початку мінімальний кредитний ліміт, ніж відразу отримати відмову.

 

Якщо відмовили, де знайти МФО

Мікрофінансові організації мають право не повідомляти причину відмови. Якщо ж надійшла негативна відповідь, то можна подати заявку до інших фінансових установ. На сайті https://zaymon.com.ua представлені надійні кредитні організації, які готові надати гроші в борг без відмови на дуже вигідних умовах.

Ресурс дозволяє клієнтам ознайомитися з умовами компаній, вимогами до позичальників. Там же користувачі формують заявку в компанію, яка має вигідні умови кредитування.

Тому, якщо вам відмовили в банку, не впадайте у відчай. Шукайте МФО, яка підходить особисто вам, і без проблем оформляйте кредит в будь-який час доби.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: