fbpx

Як зустрічали вдома у Франківську переможницю проекту "Модель XL"

Суспільство 21:18, 26.12, 2017

Перша українська модель "plus size" Марія Павлюк вже повернулася додому до Івано-Франківська.

КУРС писав, що у революційному проекті "Модель XL" перемогла франківчанка Марія Павлюк. 

Марія Павлюк зараз приймає вітання рідних та друзів, пише ТСН. Красуня живе у звичайній багатоповерхівці в одному зі спальних районів міста, більшість сусідів про її перемогу навіть не здогадуються. 

Вдома нашвидкуруч накрили стіл із шампанським і цукерками.

"Якби я сьогодні мала час приготуватись, а не приїхала вночі, то я б приготувала якусь запечену картоплю з м’ясом", – пояснює Марія.

Батько не приховує, що раніше глянцем не цікавився, але тепер, коли донька перемогла в конкурсі 1500 пишнотілих красунь та стала героїнею фотосесії та новим обличчям колекції Андре Тана, з інтересом гортає 

Переможниця "Модель XL" Марія Павлюк прикрасила обкладинку всесвітньовідомого глянцю
журнал із Марією на обкладинці. "Ми ще не віримо, що це вона, для нас це несподівано", – зізнався Петро Микитюк, проте вже зауважив позитивні зміни в доньці після повернення зі столиці.

Чоловік привітав Марію віртуально – він за 7,5 тисяч кілометрів, у Макао. Саксофоніст поїхав туди працювати за контрактом в одному з готелів. Про участь у проекті дружина розповіла чоловіку, коли вже зареєструвалася – він, хоч і не вірив у її перемогу, дружину підтримав. "Останній час вона тільки сиділа біля дитини, займалась домашніми справами. І я помітив, що їй бракує свіжих емоцій", – пояснив Віталій Павлюк. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: