fbpx

Якісна техніка від німецького виробника: у Франківську відкрився фірмовий магазин "Bosch та Siemens"

Економіка 16:34, 05.06, 2018

Побутова техніка завжди користувалася попитом на ринку, і навіть сьогодні, в момент економічної нестабільності, потреба в ній не зменшується. Уявіть, що всі побутові прилади зникли. Чи встигнете ви зробити усі заплановані справи, притому що техніки, котра економила більшість вашого часу, просто не існує? Напевно, ні! Адже ми всі так звикли, що побутові прилади полегшують наші домашні турботи і заощаджують час. Справді, побутова техніка сьогодні відіграє величезну роль, створює комфорт у домівках і полегшує повсякденне життя.

В Івано-Франківську є багато магазинів побутових приладів, однак не всі вони є офіційними представниками відомих закордонних брендів, а тому існує ризик купити неякісну продукцію, яка часто виходитиме з ладу. Магазин побутової техніки "Bosch та Siemens", що розташований по вулиці Галицькій, 111, не належить до таких крамниць. "Bosch та Siemens"  фірмовий салон, представник популярних німецьких брендів в Івано-Франківську, який пропонує повну лінійку побутової техніки від преміум-класу до ексклюзивних моделей. Саме тут ви можете придбати всі види великої та малої побутової техніки: від мікрохвильових печей до витяжок, від холодильників і порохотягів до пральних та кухонних машин, а також праски, чайники, міксери, блендери, м’ясорубки та багато інших незамінних у господарстві приладів. 

На відміну від інших магазинів побутової техніки, лише у "Bosch та Siemens" нададуть 4-річну гарантію на придбаний вами товар.

Важливо те, що кожен покупець зможе знайти для себе якісний товар за відповідною ціною, адже на прилавках крамниці є як і преміальний дорожчий сегмент техніки, так і бюджетні варіанти для пересічних покупців.

Магазин "Bosch" уже 15 років дає франківському покупцю можливість користуватися надійною технікою, яку виготовляє відома німецька компанія. Втім, задля задоволення потреб покупців магазин завжди прагнув збільшувати свої можливості, і тому зараз франківці можуть обрати в крамниці ще й широкий спектр продукції "Siemens". А у новому просторому приміщенні на Галицькій, 111 кожному покупцю буде комфортно і затишно.

До речі, магазин "Bosch-Siemens" у Франківську – один із трьох офіційних представників німецьких брендів у Західній Україні, а також – єдиний сертифікований партнер на Прикарпатті й Тернопільщині.

Магазин побутової техніки "Bosch та Siemens" – це:

– широкий спектр продукції;
– 4 роки офіційної гарантії;
– безкоштовне обслуговування та консультації;
– бонусна накопичувальна система знижок постійним покупцям (власники базової картки отримують до 10% знижки; а "золоті" клієнти – 12%);
– безкоштовна доставка в межах міста (за вашим бажанням товар можуть відправити Новою Поштою).

Кожен покупець може придбати потрібний товар навіть не виходячи з квартири, що є хорошою додатковою опцією. Для цього зайдіть на сайт www.bosch-bt.if.ua, оформіть і оплатіть замовлення. Ціна товарів в Інтернеті відповідає вартості в роздрібному магазині.

Оплатити обраний товар у крамниці "Bosch та Siemens" можна готівкою чи банківською карткою. Також існує можливість сплати частинами до 5 внесків.

Отож, відвідайте магазин "Bosch та Siemens" на вулиці Галицькій, 111 і компетентні спеціалісти допоможуть вам обрати техніку, яка ще довго допомагатиме у вирішенні побутових справ та створенні домашнього комфорту. "Bosch" – винайдено для життя!

За додатковою інформацією телефонуйте за номерами:

(0342) 75 41 40;

+38 095 096 56 22;

+38 097 050 40 33.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: