fbpx

Юнаку з Прикарпаття потрібні гроші на боротьбу з раком

Здоров'я 15:45, 03.09, 2016

З жовтня 2014 року 18-річний житель Надвірнянщини Микола Остап’юк бореться з раком.

Юнак переніс кілька курсів променевої та хіміотерапії. Втім, повністю подолати недугу не вдалось. Про це пише Фіртка з посиланням на Ірину Станчак.

"Іринко, болить душа і серце рветься. Пробачте, що не даю Вам спокою і всіх тривожу, але благаю, допоможіть врятувати синочка, я не здамся, що б мені не говорили" – день в день ми чуємо ці слова від мами Колі. Хоч про які вибачення може йти мова. Не дай Боже нікому відчувати цей біль. Для батьків немає нічого гіршого, ніж боротись за життя дитини, тим більше змиритись з думкою, що її можна втратити.

Дорогі мої, батьки Колі та сам Коля висловлюють щиру подяку усім небайдужим людям за молитву та фінансову підтримку, з Божою ласкою та Вашою допомогою на даний момент зібрано 8200 доларів. Але цього недостатньо для виїзду. Їх чекають у Стамбулі з дня на день. Але потрібно хоча б 15 тис., щоб розпочати там процес обстеження та лікування.(У нас є лист-запрошення з лікарні, зі Стамбула з мокрою печаткою). Мама просто благає усіх небайдужих людей відгукнутись на їх горе. Колю почала боліти нога, тому потрібно негайно виїжджати, пухлина не дрімає.

Він добре тримається і не втрачає надії. Будь ласка, допоможіть. Не залиштесь осторонь. Щиро вдячні усім, хто відгукнувся та співпереживає. Низький уклін просила передати мама, Остап’юк Оксана Іванівна",  розповідає Ірина Станчак.

Детальнішу інформацію можна отримати за тел.+30989481220 

Реквізити для допомоги: ПриватБанк Р/р. 4149 4978 7342 995

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: