fbpx

Юні калушани жили у Гошеві за розпорядком черниць

Суспільство 21:25, 06.03, 2016

Упродовж трьох днів учасники молодіжної організації "Українська молодь Христові" з Калуша разом з своїм духівником о. Миколою Крушецем побували на реколекціях у селі Гошів в монастирі сестер Згромадження Пресвятої Родини. Тут вони мали нагоду жити за розпорядком сестер.

Зранку калушани молилися утреню і часи, а опісля – Святу Літургію, під час якої молодь приступила до Сповіді і Причастя. Після обіду була молитва на вервичці, яку супроводжували піснями під гітару, а увечері молилися вечірню, інформують Вікна з посиланням на прес-службу УМХ-Калуш.

1

2

Провадила реколекції сестра Дам’яна. Її науки були дуже цікавими і "живими", оскільки включали  в себе не тільки повчання сестри, але і працю учасників, які були поділені на групи і виконували різні завдання, які перед ними ставила сестра. Науки  були  зосереджені на темі Божого Милосердя, оскільки саме цей рік Папа Франциск проголосив роком Божого Милосердя.

3

Упродовж реколекцій калушани мали нагоду подивитися фільми "Мати Тереза" і "Малюк", в яких було показано, як практично виконувати діла милосердя. Також вони мали нагоду побувати на Ясній Горі у отців Василіан, де довідалися про монастир і зробили екскурсію в храм. Тут всі приступили до чудотворної ікони Матері Божої і помолилися до Богородиці вервичку за мир у наші країні.

Для глибшого ознайомлення зі згромадженням сестра Дам’яна провела калушанам екскурсію монастирем і показала фільм про їхнє згромадження, а також поділилася, як вона відчула Боже покликання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: