fbpx

Юрій Дерев'янко зустрівся з вчителями у рідній надвірнянській школі. ВІДЕО

Політика 16:55, 04.09, 2018

Цей навчальний рік буде найвідповідальнішим для усієї країни. На цьому під час відвідин рідної Надвірнянської школи №1 наголосив народний депутат України Юрій Дерев'янко.

Тут він згадав про шкільні роки та відверто поспілкувався з вчителями. Зокрема, розповів про те, що готовий висувати свою кандидатуру на посаду президента, аби повернути країну українцям.

"Найскладніше питання – як нам подолати цю систему, коли де-факто є 15-20 людей, які все контролюють: економіку, всі центральні канали телебачення і найголовніше – механізм формування влади. І найгірше, що це контроль над нашим майбутнім. Я вважаю, що ми уже втратили той час, коли ми можемо косметичними реформами міняти цю систему. Її потрібно радикально перебудувати",  переконаний Юрій Дерев'янко.

Побудова нової системи замість ремонту старої. Ось головне завдання, яке ставить перед собою Юрій Дерев'янко. А задля цього пропонує впровадження неоекономіки, цифрової держави, прямої демократії та план припинення війни.

"Це є шанс для країни отримати новий поштовх для швидкого розвитку. І це реально. Тому для себе я прийняв відповідальне рішення. І якщо ми, українці, усі разом зберемося, то зможемо пришвидшити і отримати все, за що виступали 4 роки тому на Революції Гідності",  каже кандидат в президенти.

Наміри Юрія Дерев'янка поділяє більшість освітян. Мовляв, будучи народним депутатом України, він показав, як  потрібно не словом, а ділом змінювати цю країну.

"Юрій Богданович достатньо для своєї рідної школи робив і робить. До прикладу, вікна в актовій залі за його сприяння придбані, фойє за його сприяння, класи, кабінети, меблі. Чимало зроблено",  розповідає директор Надвірнянської загальноосвітньої школи I-III ст. №1 Петро Маланюк.

Насамкінець Юрій Дерев'янко побажав освітянам успішної роботи в країні, з якої не треба тікати, аби себе реалізувати.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: