fbpx

Юридична компанія Moris Group – генеральний партнер Асоціації правників України 2016 року

Суспільство 06:55, 09.12, 2015

Юридична компанія з Франківська, яка працює на всю Україну, вкотре підтвердила свій високий статус.

"Нам приємно бути учасниками і членами АПУ. Ми вважаємо, що ця організація в багатьох сферах правничого життя є рушійною силою і двигуном. Вважаємо за честь мати можливість виступити генеральним партнером Асоціації правників України", – коментує керуючий партнер Moris Group Андрій Романчук.

Мoris Group – це юридична компанія, що надає комплексні кваліфіковані послуги в галузі українського та міжнародного права. Компанія була заснована в 2004 році завдяки спільним зусиллям групи адвокатів – спеціалістів, що працюють у різних галузях права та мають багатий досвід у сфері приватної професійної практики та державного управління.

Слово "moris" ("звичай") у найменуванні означає не лише джерело права, але й, насамперед, правила поведінки, які склалися внаслідок їх практичного застосування. Правила поведінки компанії були сформовані засновниками та ґрунтуються на добросовісності, чесності та відповідальності. За час свого існування компанія підтвердила свій статус надійного партнера, що захищає ділові інтереси та дбає про успіх своїх клієнтів, довіра яких є найкращою рекомендацією для Мoris Group на ринку правових послуг.

Асоціація правників України радо вітає всіх, хто виявить бажання підтримати діяльність компанії наступного року як генеральний партнер чи партнер комітетів, відділень чи молодіжного крила – Ліги студентів АПУ.

Нагадаємо, що раніше компанія Мoris Group була відзначена в рейтингу "50 кращих юридичних компаній України".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: