fbpx

З Франківська до "Лімниці" на відпочинок вирушила перша група пенсіонерів. ФОТО

Суспільство 10:22, 01.04, 2019

Після зимової перерви до "Лімниці" у селі Вістова Калуського району повертаються табори для людей золотого віку. Сьогодні на відпочинок вирушила перша група пенсіонерів – 44 особи.

Протягом трьох днів на них чекає насичена програма: лекції про здоровий спосіб життя, спорт, освітні зустрічі, лікувальні процедури, концерти, дискотека, перегляд фільмів – все, як у найкращих таборах. А минулих заїздів найспортивніші мали змогу опанувати східне мистецтво – йогу, повідомляє прес-служба міського голови.

Ініціативу таборів для людей “золотого віку” минулоріч запровадив міський голова Руслан Марцінків.

“Хотілося бодай кілька днів такого релаксу подарувати нашим бабусям і дідусям. Щоб вони забули про городи, низькі пенсії, проблеми дітей та онуків і на кілька днів повернулись у безтурботну молодість”, – зазначив він.

Як розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк, протягом квітня, до Великодніх свят, до “Лімниці” вирушить чотири групи пенсіонерів. Але величезний попит на відпочинок залишається, зараз на черзі – 122 особи. Тому продовжуватимуть практику таких таборів й надалі.

Як писав КУРС, на такий відпочинок у квітні відправлять 200 пенсіонерівОздоровлення пенсіонерів обійдеться міському бюджету у майже 200 тисяч гривень. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: