fbpx

З Франківська на Схід відправили для бійців мікроавтобус та гуманітарну допомогу. ФОТО

Суспільство 15:05, 28.07, 2017

Сьогодні з території обласного військового комісаріату в Ма́р'їнку відправиться мікроавтобус, який придбали волонтери для бійців, а також гуманітарна допомога.

Вартість мікроавтобуса – понад чотири тисячі доларів. Половину коштів благодійники зібрали самотужки, іншу частину виділив Благодійний фонд Олександра Шевченка.

Повезе допомогу бійцям капелан Василь, який часто їздить на передову до бійців.

"Цей автомобіль вже дуже там чекають. Без меценатів, без волонтерів армія довго б не витримала. Тому я щиро дякую Благодійному фонду Олександра Шевченка, дякую громадянам, українцям і італійцям, які так тяжко заробляють на той хліб, і, жертвуючи ті копійки на добру справу, присилають каву і чаї. Я дякую Богу, що люди відгукуються", – каже капелан Василь Довганюк.

Олександр Шевченко каже, що війна з Росією йде постійно і тому потрібно допомагати армії.

"Це такий невеликий внесок від мене, тут нічого такого нема, але якщо хтось інший подивиться і буде продовжувати допомагати, то військовим стане набагато легше",  розповідає Олександр Шевченко.

Він також зазначив, що часто в його приймальню звертаються за допомогою бійці з різних питань, щомісяця для них як допомогу виділяють певні кошти.

Також представники духовенства освятили автомобіль.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: