fbpx

З початку року 2,3 тисячі прикарпатців отримали ідентифікаційні коди

Економіка 12:09, 03.05, 2016

З початку року працівники Центру обслуговування платників ДПІ у м. Івано-Франківську надали 5,7 тис. адміністративних послуг.

Як свідчить статистика, найбільшим попитом серед цих послуг користується послуга з видачі облікових карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Фахівці Центру надали 2,3 тис. таких карток, інформує прес-служба ДФС.

На другому місці послуги з реєстрації розрахункових книжок (1,1 тис. послуг), на третьому – надання витягу з реєстру платників єдиного податку (0,7 тис. послуг).

На сьогодні у Центрі обслуговування платників Івано-франківської ДПІ надається 17 адміністративних послуг. З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС в Івано-Франківській області в розділі "Адміністративні послуги", а також на інформаційних стендах, які розміщені на першому поверсі Івано-Франківської ДПІ у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Незалежності, 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: