fbpx

З Прикарпаття примусово відправлять 11 іноземців до країн, з яких вони приїхали

Суспільство 17:16, 28.08, 2017

Під час операції "Мігрант" працівники УДМС України в Івано-Франківській області та ГУ НП в області з 1 до 16 серпня притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) 26 іноземців.

Стосовно 22 осіб УДМС в області вирішує питання про скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, а щодо 11 – про примусове повернення за межі України із застосуванням заборони щодо подальшого в’їзду, повідомили в управління ДМС в Івано-Франківській області.

Крім того, з початку операції щодо громадян-іноземців складено 79 адмінпротоколів за вчинення інших адміністративних правопорушень. 

За цей же період розпочато сім кримінальних проваджень стосовно іноземних громадян, зокрема за вчинення ними кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, крадіжок та переховування від органів слідства та суду. П’ятьом особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів та застосовано запобіжні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: