fbpx

З Прикарпаття у зону бойових дій передали двадцять буржуйок

Суспільство 10:15, 06.03, 2015

До Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ звернувся парафіянин села Угорники Всеволод з проханням допомогти в організації доставки універсальних буржуйок для українських блокпостів в зоні бойових дій.

"Про такі саморобні прилади добре відгукуються наші солдати, і їм вони потрібні будуть навіть влітку, адже з їх допомогою можна не тільки огрівати бліндажі, але й готувати їжу на вогні та будь-коли приймати гарячий душ", – повідомив волонтер, пише КУРС з посиланням на прес-службу Архієпархії.

Економічним відділом Архієпархії було прийнято рішення повністю профінансувати доставку двадцяти буржуйок та іншої допомоги загальною вагою понад сім тонн. Разом з волонтером у зону бойових дій відправився священик з Галицького деканату Архієпархії УГКЦ о. Іван Петляк, присутність якого піднесла бойовий дух кожного українського воїна. Крім того, економ Архієпархії прот. Михайло Клапків зазначив, що така спілка мирян та духовенства в організації доставки допомоги безпосередньо в руки солдатів на Сході має велике значення для підтримки їхнього морального духу, а тому співпраця сьогоднішня  не є останньою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: