fbpx

За два місяці з Прикарпаття видворили майже 70 іноземців

Суспільство 08:44, 07.06, 2019

З Івано-Франківської області за межі України примусово виїхали або вже на валізах 69 іноземних громадян з категорії неврегульованих мігрантів.

На Прикарпатті завершилася операція "Мігрант", яка тривала два місяці.

Фахівці Міграційної служби Івано-Франківщини задокументували 11 фактів незаконного перебування в Україні класичних за визначенням нелегальних мігрантів, які свідомо ухилялися від примусового повернення в країну походження. Сімох іноземців на підставі рішення суду вже примусово видворено, чотирьох – поміщено у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства до вирішення питання з придбанням авіаквитків, інформує Управління ДМС в Івано-Франківській області.

51 іноземний громадянин, стосовно якого органи Міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення у країну походження у зв’язку з порушенням правил перебування на території України, теж виїхав за межі нашої країни. Семеро осіб ще мають час це зробити.

Щодо 24 громадян-іноземців, які порушили строки законного перебування на території України, прийнято рішення про заборону їхнього в’їзду до нас протягом визначеного часу.

Державний бюджет поповнився майже 250 тисячами гривень, сплачених іноземцями-правопорушниками, виявленими на території Івано-Франківщини.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: