fbpx

За безпеку дітей зі Сходу на Прикарпатті особисто відповідають народні депутати і голова ОДА

Суспільство 18:00, 03.01, 2015

Гарантами безпеки перебування дітей зі Сходу, які беруть участь в проекті "Різдво в Карпатах", виступили голова Івано-Франківської ОДА і народні депутати блоку Петра Порошенка.

Безпрецедентні заходи безпеки для дітей, учасників програми обміну "Різдво в Карпатах", запроваджені на Івано-Франківщині. У чергуванні задля охорони дітей і забезпечення громадського порядку на час їхнього перебування в області задіяні міліція, рятувальники та працівники СБУ. 

Перед приїздом дітей шкільні автобуси, які подали для їхнього перевезення до місць розміщення, обстежили з собаками оперативники обласного управління МВС.

А особисту відповідальність за безпеку дітей, як повідомив журналістам під час зустрічі на залізничному вокзалі Івано-Франківська нардеп від Єнакієвого Олег Недава, взяли на себе народні депутати та губернатор Івано-Франківщини.

"Це велика справа, яку ми започаткували з Олегом Гончаруком та Івано-Франківською адміністрацією спільно з депутатами фракції Порошенка. Це Анаталій Матвієнко, Антон Герасимов, Максим Єфімов. Діти їхати хотіли, бо там, на Сході, дуже складна обстановка. І дуже тяжко дітям. Вони хотіли, але боялися. Ми їх переконали і їхніх батьків переконали, що нема чого бояться, що Україна єдина, бо ми всі рідні – всі брати",  додав Олег Недава.

Різдвяні свята на Прикарпатті відсвяткує близько тисячі дітей, які прибули сьогодні на Івано-Франківщину з Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Херсонської областей.

"Це перший, але не останній раз. Переконаний, що після цього досвіду на Західну Україну приїдуть ще більше дітей зі Сходу",  сказав один з ініціаторів акції пан Недава. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: