fbpx

За допомогою карти "ГІС" іванофранківці зможуть переглядати генплан міста з мобільного телефона

Суспільство 11:25, 16.09, 2014

В Івано-Франківську презентували "Географічно-інформаційну систему", за допомогою якої мешканці міста на інтерактивній карті зможуть переглядати генплан міста, інформацію про ремонт та план ремонтів доріг, а також місця безкоштовних точок доступу до мережі інтернет.

В майбутньому розробники планують значно розширити функціонал карти ГІС, закрема, планується додати функцію поділу території міста на зони по вартості землі та розрахунку вартості земельної ділянки. Також буде додано відображення руху маршрутів громадського транспорту.

Паралельно презентації карти ГІС відбулося представлення мобільного додатку "Івано-Франківськ для туристів", за допомогою котрого мешканці та гості міста отримуватимуть актуальну інформацію про заходи та події міста. Знаходитимуть за допомогою вбудованої карти туристичні об'єкти, готелі, ресторани тощо.

Також користувачі додатку зможуть послуговуватися заздалегідь складеними туристичними маршрутами, наразі розроблено три такі маршрути. В майбутньому планується збільшити їхню кількість до 20.

Зараз додаток доступний двома мовами, до завершення проекту планується перекласти його інтерфейс п’ятьма мовами.

Розробка проектів відбулася в рамках проекту "Надання підтримки Івано-Франківській області у сфері електронного врядування" фахівцями виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради у співпраці зі Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) та Академією е-врядування Естонії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: