fbpx

За минулий рік підприємства Івано-Франківська реалізували продукції на 4,3 млрд грн

Економіка 10:51, 25.02, 2015

Про це на засіданні Дорадчої ради при міському голові повідомив його заступник Богдан Білик.

На черговому засіданні Дорадчої ради при міському голові підбили підсумки спільної діяльності Дорадчої ради та виконавчого комітету міської ради з метою сприяння роботі промислових підприємств міста протягом 2014 року. Члени Дорадчої ради підтримали запропонований проект плану роботи ради на наступний рік.

Заступник міського голови Богдан Білик відзначив, що впродовж минулого року, незважаючи на складну політичну і економічну ситуацію в Україні, міськими промисловими підприємствами реалізовано товарної продукції на суму 4,3 млрд грн (у відпускних цінах без акцизу і ПДВ) проти 4,0 млрд грн за 2013 рік, а також залучено рекордну кількість іноземних та вітчизняних інвестицій.

Проте, зауважили члени Ради, ситуація в країні вселяє мало оптимізму щодо покращення умов промислового виробництва в місті у 2015 році. Керівники багатьох підприємств висловили велике занепокоєння у зв’язку з недосконалістю та неоднозначністю окремих урядових нововведень.

Дорадча рада доручила управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету і Державній податковій інспекції в Івано-Франківську спільно з керівниками підприємств підготувати відповідні звернення до Кабінету Міністрів України та організувати зустріч з народними депутатами України задля ініціювання змін до чинних законів з питань вдосконалення податкової та митної політики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: