fbpx

За ніч на дороги Прикарпаття висипали майже тисячу тонн піщано-соляної суміші та солі

Суспільство 12:09, 27.11, 2018

Попри інтенсивний снігопад проїзд дорогами загального користування державного значення задовільний.

Більшість дорожнього покриття безсніжна. Тільки у високогір’ї Карпат, незважаючи на посипання піщано-соляною сумішшю, сніг повільніше тане. Завдяки роботі підрядних підприємств непроїзних ділянок чи заторів на дорогах державного значення не було ні в ночі, ні вранці. Про це інформує голова Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Всього вночі працювало 69 одиниць снігоочисної техніки, 110 дорожніх працівників. Внесено 600 тонн піщано-соляної суміші, 300 тонн солі.

"Дорожні бригади продовжують працювати. Прохання до учасників дорожнього руху використовувати транспортні засоби тільки на зимовій гумі, бути максимально обережними, не перевищувати швидкість, оскільки зі зниженням температури повітря на окремих ділянках доріг і особливо шляхопроводах та мостах можливе утворення ожеледиці", – написав Буджак у Фейсбуці.

За даними УкрГідрометцентру, протягом доби 27 листопада в Івано-Франківській області очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: