fbpx

За підтримки Олександра Шевченка прикарпатські кікбоксери готуються до міжнародного турніру

Суспільство 14:32, 22.08, 2018

Майже два тижні прикарпатські спортсмени перебувають на тренувальній базі у Карпатах. Там за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка готуються до міжнародного турніру з кікбоксингу Arena Fight Night. Він пройде 29 вересня у польському Плоцьку.

"Я займаюсь кікбоксингом уже 6 років. Зараз посилено готуюсь до змагань у Польщі. Збори проходять дуже плідно, адже тут є усе, що треба: гори, свіже повітря, гідні суперники", – розповідає кікбоксер Денис Левицький.

Аби підготувати спортсменів до майбутніх боїв, на Прикарпаття приїхав багаторазовий чемпіон України та світу з тайського боксу Олег Приймачов.

"Я діючий спортсмен. І тренувати когось – це для мене щось нове. Звісно, ці хлопці мають добру фізичну підготовку. Я ж можу їм порадити бути дисциплінованими у рингу та відданими своїй справі поза ним. Добре, що у вашому краї є такі люди, як Олександр Шевченко, які підтримують спорт та допомагають місцевим кікбоксерам розвивати свої вміння і навички", – зазначив Олег Приймачов.

До слова, під керівництвом Олега Приймачова тренуються як дорослі бійці, так і діти. 13-річний Захар Коцюр – чемпіон Європи з кікбоксингу, вихованець клубу "Бескид" – розповідає: заняття важкі, але результативні.

"Я дізнався багато нового з техніки бою. До змагань готуюсь посилено, час ще є, тому сподіваюсь на добрий результат", – сказав Захар.

"Спортивна нація – це сильна і здорова країна. Підтримував і буду підтримувати талановитих бійців із Прикарпаття. Впевнений, що вони досягнуть найвищих вершин у своєму виді спорту та прославлять нашу країну в усьому світі", – зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

  

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: