fbpx

За результатами внутрішньої перевірки Міндоходів в області відкрито 5 кримінальних проваджень

Економіка 09:38, 18.09, 2014

За результатами таких перевірок керівникам територіальних органів ГУ ДФС в області винесено 10 подань для вжиття заходів реагування, 18 матеріалів направлено до правоохоронних органів для надання правової оцінки діям посадових осіб відомства області.

Як повідомили КУРСу у відділі внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області, з початку року працівниками відділу проведено 76 службових перевірок та розслідувань щодо діяльності працівників податкової та митниці.

За наслідками розгляду матеріалів правоохоронними органами складено два протоколи про вчинення адміністративного правопорушення у відповідності до Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції". За фактами скоєння службових злочинів працівниками ГУ Міндоходів в області та Івано-Франківської митниці відкрито 5 кримінальних проваджень.

Крім цього, з метою запобігання, попередження, припинення корупційних проявів та зменшення рівня корупції в системі Державної фіскальної служби працівниками відділу проведено 268 профілактичних заходів, виступів, бесід, лекцій серед працівників служби та митниці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: