fbpx

За розрахунки міченими грошима з окупованих територій будуть арештовувати, – Турчинов

Економіка 14:45, 11.01, 2015

Секретар РНБО Олександр Турчинов попереджає, що тих, хто намагатиметься розрахуватись грошима, які були вкрадені терористами з банків на окупованих територіях, затримуватимуть.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі секретаря РНБО.

Зокрема, як зазначив Турчинов, на окупованих територіях України російсько-терористичні угруповання, які захопили банківські установи, намагаються використати крадені гроші.

Водночас, за його словами, банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих територій готівкові кошти в повному обсязі, зіпсували їх спеціальною фарбою, що не вичищається.

"Незважаючи на це, терористи почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків із населенням", – підкреслив Турчинов.

"Пограбування та використання награбованого  це типові ознаки дій російсько-терористичних угруповань. Але ми попереджаємо населення, що жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти",  сказав секретар РНБО, наголосивши, що всі, хто намагатиметься розрахуватись цими грішми, "затримуватимуться як співучасники пограбувань".
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: