fbpx

За зауваження про нецензурну лексику прикарпатець завдав трьох ножових ударів односельчанину

Суспільство 10:30, 04.06, 2014

Правоохоронці Надвірнянського райвідділу міліції затримали 21-річного молодика, який завдав трьох ножових ударів односельчанину за зауваження про неприйнятну поведінку.

Як  повідомили "КУРСу" у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, 17-літнього хлопця з трьома колото-різаними ранами на руці та плечі, однією раною підборіддя було доставлено до відділення Надвірнянської ЦРЛ. Наразі стан потерпілого стабільний.

Як було встановлено правоохоронцями, в одному із сіл району дві компанії молодих людей проводили своє дозвілля в одному і тому ж місці. Одна із компаній гучно себе поводила, її учасники лаялися. Відтак, 17-річний парубок із іншої зробив зауваження односельчанам щодо неприйнятності їх ненормативної лексики. За це один із опонентів, будучи напідпитку, схопив ножа і порізав хлопця. Після чого зловмисник сів на свій скутер та зник у невідомому напрямку.

"Підозрюваного затримали вже за кілька годин. Він був у нетверезому стані", – зазначив начальник Надвірнянського РВ УМВС в області Іван Кавінський.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. На цей час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: