fbpx

В Україні вилучають з продажу партію "Панкреатину" з Німеччини. ВИПРАВЛЕНО

Здоров'я 18:50, 01.02, 2018

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела повну заборону на продаж, зберігання та реалізацію лікарського препарату "Панкреатин" виробництва БІОЗІМ Гезельшафт фюр Ензімтехнології мбХ, Німеччина.

Як сказано в розпорядженні Держлікслужби, заборонено реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу "Панкреатин", порошок (субстанція) у поліетиленових мішках для виробництва нестерильних лікарських форм, серії 222.621, виробництва БІОЗІМ Гезельшафт фюр Ензімтехнології мбХ, Німеччина.

1

Чиновники своїм розпорядженням зобов’язали всі суб’єкти держвласності, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування препарату "Панкреатин" цієї партії, негайно перевірити наявність забороненого препарату та зняти його з обороту для подальшої утилізації або знищення.

Як стало відомо, причиною заборони продажу на території України цього медичного препарату цієї партії стала невідповідність кількості ферменту, який відповідає за розщеплення певних речовин в організмі.

У "Панкреатині" із забороненої партії кількість цього ферменту була меншою за мінімальне допустиме значення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: