fbpx

Забудовник-співак Богдан Сташків здав у експлуатацію незавершений будинок

Суспільство 11:55, 16.04, 2015

У восьмиповерхівку на вулиці Бандери, 37 в Івано-Франківську власники квартир мали вселитися ще 6 років тому, але бояться в'їжджати і зараз - будинок незавершений.

Люди, які купили квартири у підприємця і народного артиста України Богдана Сташківа, нарікають, що змушені самотужки доводити до пуття будинок – міняти склопакети, лагодити електромережі. Крім того, в будинку не працює ліфт, не завершені сходи, не встановлено ринви та є безліч інших недоробок, через які мешканці не можуть оселитися у власних квартирах.

Обурені франківці звернулися зі скаргою до Народного контролю:

 

Довідка КУРСу:

Богдан Сташків  підприємець, народний артист України. Нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня, орденом Христа Спасителя (2001 р.), орденом Князя Володимира (2002 р.), орденом Юрія Побідоносця (2007 р.), орденом Андрія Первозванного (2008 р.), орденом "Знак пошани" (2007 р.), медаллю Міністра оборони України за благодійну миротворчу місію у Косово (2006 р.). Засновник і директор дитячого конкурсу-фестивалюь "Захід-ХХІ століття". Засновник мистецької агенції "Захід-шоу". Займається також будівельним бізнесом. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: