fbpx

Залучанський спиртзавод в лютому може відновити роботу. ВІДЕО

Суспільство 16:51, 04.01, 2018

Вище керівництво Укрспирту вперше за 15 років відвідало Залучанський спиртзавод, що на Снятинщині. Це підприємство уже понад рік не працює та має чималу кредиторську заборгованість.

Візит виконувача обов’язків директора ДП "Укрспирт" Юрій Лучечка, сподіваються його працівники, матиме позитивний результат. Залучанський завод може запрацювати вже в лютому цього року, йдеться в сюжеті ОТБ "Галичина".

Більш як сотня працівників Залучанського спиртзаводу готові будь-якої миті приступити до роботи. Підприємство зберегло виробничі площі і перебуває у хорошому технічному стані. 

На переконання голови Снятинської РДА  Богдана Свіщовського, від роботи цього заводу залежить соціально-економічний розвиток району. Робота підприємства наповнює місцевий бюджет на 800 тисяч гривень у квартал.

Київські чиновники оглянули завод, де високоякісну продукцію свого часу використовували як для власних потреб, так і на експорт. Однак уже понад рік підприємство простоює. Відтак в "Укрспирті" пообіцяли – виділять значну суму на модернізацію підприємства. Насамперед удосконалять котельню і шукатимуть альтернативу природному газу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: