fbpx

Замість щита "Незаконна забудова" на Шевченка поставили "будку" з продажу нерухомості. ФОТО

Суспільство 10:46, 14.08, 2018

На вулиці Шевченка, 54 в Івано-Франківську поруч із будівництвом багатоповерхівки з'явився МАФ "Центр продажу нерухомості".

Як писав КУРС, нещодавно міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що забудова на вулиці Шевченка, 54 незаконна, і закликав не купувати там квартириМер доручив муніципальній інспекції встановити поблизу будівництва щит "Незаконна забудова". Втім, обіцяний мером щит так і не з`явився, натомість, на вулиці виріс кіоск, в якому можна оформити придбання квартири в незаконній, за словами Марцінківа, новобудові.

Фото нового МАФу на місці забудови виклав у соцмережі мешканець міста Ростислав Шпук.

"Обіцяний мерією щит про незаконну забудову на недоторканній вул. Шевченка не просто з'явився, не просто виліз із анекдоту, а перевершив себе, і мерію, і всіх нас разом: явився об'ємним,  чотиристороннім, фондаментальним, у всій своїй смисловій повноті, і головне – теж у вигляді незаконної побудови: цілий МАФ з продажу незаконних забудов! МАФ  супутник ВАФ, причому зійшовший з орбіти прямо на тротуар в пішохідній зоні. Керуючий будовою хутко явився теж, він чомусь проти того, щоб "щит" фотографували. Тобто рішуче опротестовує протестність протестів",  написав Ростислав Шпук.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: