fbpx

"Гарячі" пожежники задля благодійності роздяглися для календаря на 2019 рік. ФОТО

Стиль життя 20:30, 20.10, 2018

Австралійські пожежники вкотре знялися напівоголеними для благодійного календаря. Найсексуальніші представники цієї професії роздяглися заради допомоги постраждалим від посухи.

Разом із красенями-пожежниками на сторінках календаря 2019 позують тварини із зоопарку Австралії, а також врятовані кішки, собаки, коні та інші брати наші менші. Цього року календар вийшов у п'яти різних версіях: Календар з тваринами, Календар з котиками, Календар з собаками і два календарі з "гарячими пожежниками".

Директор Австралійського календаря пожежників Девід Роджерс зазначив, що їхня організація, як і раніше, відчайдушно допомагає нужденним, пише НВ. "З кожним роком ми стаємо сильнішими. Ми пишаємося тим, що будемо підтримувати дику природу Австралії протягом ще одного року",  сказав він.

Девід Роджерс підкреслив, що кожні два долари від продажу календаря будуть передані до фонду допомоги фермерам і тваринам, що постраждали від посухи.

Нагадаємо, австралійські пожежники оголюються для благодійних календарів починаючи з 1993 року. За 25 років за допомогою цієї акції організації вдалося зібрати близько трьох мільйонів доларів для різних благодійних цілей.

Роздягаючись і привертаючи до себе увагу, австралійські пожежники рятують і покращують життя місцевому населенню і диким тваринам.

Всі чоловіки, які беруть участь у зйомці, дійсно є справжніми пожежниками, а не просто накачаними моделями. Тих, хто позуватиме для календаря, заздалегідь шукають і відбирають по різних куточках Австралії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: