fbpx

Заради зриву всеукраїнської акції "Імпічмент" влада готова на все

Політика 14:01, 29.11, 2017

Активіст обласного осередку партії "Рух нових сил" за переказ з агітпродукцією отримав анонімний телефонний дзвінок з погрозами йому та його родині.

"Івано-Франківська обласна організація повинна була отримати тираж газет, де йдеться про акцію третього грудня. І нашому активісту, який був отримувачем цього переказу із Києва, погрожували телефоном. Лунали погрози і його батькам. Невідомі наполегливо рекомендували не отримувати цей вантаж", – розповідає координатор партії "Рух нових сил" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк.

Тож активісти партії "Рух нових сил" вирішили переписати отримувача. Й таки одержали очікуваний вантаж. Активіст партії "Рух нових сил", на адресу якого лунали погрози, уже написав заяву в поліцію. 

Подібні сценарії розгортались і в інших областях України. Зокрема, 27 листопада слідчі з міста Кривий Ріг зателефонували працівнику центрального офісу партії РНС, який відповідає за відправку різної інформаційної продукції, й повідомили, що разом з партійними газетами знайшли порошкоподібні речовини та вилучили посилку. У "РУСІ НОВИХ СИЛ" заявляють, що ці речовини спеціально підкинули, аби не дозволити розповсюджувати агітпродукцію.

Крім того, в офіс "РУХУ НОВИХ СИЛ" в Кривому Розі навідалися два співробітники СБУ та заявили, що в офісі є агітаційні матеріали на тему "народного імпічменту президента", надіслані з Києва, в яких, окрім самих агітматеріалів, за невідомих обставин виявилися наркотики. Такі ж ситуації з дискредитації прихильників Михайла Саакашвілі відбулися в Дніпрі та Миколаєві. А от у Житомирському відділенні "Нової пошти" невідомий забрав інформаційну продукцію за фальшивими документами на прізвище Харченко, який зараз перебуває у Польщі на роботі.

Нагадаємо, 3 грудня активісти та прихильники партії "Рух нових сил" з різних куточків України вкотре вийдуть на акцію протесту під стіни Верховної Ради. Вони хочуть домогтися прийняття ЗУ "Про імпічмент Президента".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: