fbpx

Засніжені траси і перевали: дорожники попередили про аварійно небезпечні ділянки. ПЕРЕЛІК

Суспільство 08:57, 16.12, 2018

Про ускладнений через снігопади рух на автотрасах Прикарпаття повідомляє дорожня служба.

Інформацією про складні погодні умови на трасах державного значення ще вночі на 16 грудня ділилися водії у телеграм-чаті IF INFO.

“Складна траса Н-10. Снігопад з поривами вітру, траса засніжена, ризик заносу, безпечна швидкість 50-60 км на год.”, – інформував Роман Горбенко. 

Чоловік додав, що в найгіршому стані була об’їзна на Коломию. Також ускладнений через заноси проїзд від Франківська до Снятина.

Дорогою на Буковель місцями “каша”, додав Костянтин Голейко. 

Укравтодор попереджав про ускладення погодних умов і відповідно проїзду дорогами Прикарпаття. Дорожники констатували, що перевали засніжені. На вчора сніговий покров в середньому сягав 10 см. “І продовжує зростати”, – пише дорожня служба. В інших областях України на дороги насипало до 20 см снігу.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області повідомила, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяна техніка. Частина машин, що чистять дорогу від снігу, працювали в черговому режимі уночі, частина виїхала на дороги сьогодні зранку.

“Працювало 48 одиниць техніки, з них 5 – у режимі чергування. Залучено 106 працівників, серед них 10 – у режимі чергування. Використано 57 т солі та 286 т піщано-сольової суміші.  Протягом дня хмарно, вітряно, снігопади продовжаться”, – повідомляють у САД.

Раніше САД повідомляла про можливе тимчасове обмеження руху та встановлення дорожніх знаків на окремих аварійно небезпечних ділянках.

1

Якщо потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі, зателефонуйте черговому в області. Дзвінки приймаються цілодобово. Надається допомога.

Аналітично-диспетчерська група Укравтодору: +380 (44) 287 11 40, Івано-Франківська область – +380 (34) 254 93 03.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: