fbpx

Заступником голови Тисменицької РДА став вчитель християнської етики

Політика 17:40, 12.06, 2014

У Тисмениці відбулося офіційне представлення заступника голови Тисменицької районної державної адміністрації. Ним став вчитель християнської етики Іван Когуч.

IMG_8694

Як повідомили «КУРСу» у прес-службі Тисменицької РДА, голова райдерждадміністрації Микола Зелінський побажав новому керівнику гуманітарної галузі продуктивної роботи на благо рідного району.

В свою чергу новопризначений заступник голови РДА подякував за виявлену йому високу довіру, а також висловив побажання щодо ефективної співпраці структур районної влади.

Довідково:

Іван Когуч народився 08 липня 1970 року у с. Павлівка Тисменицького району Івано-Франківської області.

До призначення на посаду заступника голови Тисменицької районної державної адміністрації працював вчителем християнської етики, історії та захисту Вітчизни у Павлівському навчально-виховному комплексі (с. Павлівка Тисменицького району Івано-Франківської області).  

До його компетенції належать питання гуманітарної сфери: освіта, культура, охорона здоров’я, соціальний захист населення, захист прав дітей, сім’ї і молоді, гендерна політика, фізкультура і спорт, інформаційна сфера, аналітична робота, релігійні питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: