fbpx

Завтра Гаазький суд оголосить рішення у справі за позовом України проти Росії

Політика 17:13, 18.04, 2017

Початок засідання заплановано на 15:00 за місцевим часом (16:00 за Києвом).

Міжнародний суд ООН у Гаазі 19 квітня о 15:00 за місцевим часом (16:00 за Києвом) оголосить рішення щодо забезпечувальних заходів у справі за позовом України проти Росії щодо відповідальності за вчинення актів тероризму і дискримінації протягом її незаконної агресії.

Згідно з порядком денним, опублікованим на сайті суду, засідання розпочнеться у середу, 19 квітня, о 15:00 годині за місцевим часом (16:00 за Києвом), інформує УТ.

Нагадаємо, 6 березня у Гаазі відбулися перші слухання у справі Україна проти Росії в Міжнародному суді ООН. Слухання тривали чотири дні у два етапи – 6 та 8 березня на слуханнях виступила українська сторона, а 7 та 9 березня – російська.

7 березня під час виступу на Міжнародному суді ООН в Гаазі за позовом України проти Росії російський представник заявив, що бойовики на Донбасі викопали зброю з шахт. Водночас Росія не стала коментувати докази, надані українською стороною, щодо використання бойовиками на Донбасі новітньої зброї, яка є на озброєнні лише в російської армії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: