fbpx

Футбольне свято: завтра "Прикарпаття" вийде на матч з "Брагою"

Спорт 16:59, 22.05, 2019

У Франківську на стадіоні "Рух" завтра в товариському матчі зустрінуться футбольні команди "Прикарпаття" та португальська "Брага".

КУРС писав, що франківське "Прикарпаття" зіграє з португальською "Брагою" – квитки в продажі.'

Міський голова Франківська Руслан Марцінків повідомив, що завтра на матчі буде присутній заступник міського голови Браги. Мер нагадав, що Івано-Франківськ підписав угоду про співпрацю з португальським містом Брага. Тоді виникла ідея провести товариський матч з футболу між командами міст-побратимів.

"Угоду підписали три роки тому у Бразі. І ми дуже мріяли, щоб такий матч відбувся. Наша команда має хорошу історію і традиції. Грали у кубку СРСР, відновили команду три роки тому. Зараз змагаємося у першій лізі, але у 1990-х були у прем'єр-лізі", – представив Марцінків команду, тренера і гравців "Прикарпаття". 

Та подякував футболістам з Браги, що вони приїхали на гру до Франківська. 

Рікарду Васконселос, менеджер команди "Брага", вручив футболки команди меру Марцінківу і його заступнику Олександру ЛевицькомуМер у відповідь також вручив гостям фірмові футболки франківської команди.

"Думаю, що завтра буде хороше футбольне свято для франківців. А на полі переможе сильніший", – сказав тренер "Прикарпаття" Володимир Ковалюк.
За словами Володимира Ковалюка, на матч продають 10 тисяч квитків. Розраховують щонайменше на 7-8 тисяч глядачів, залежно від погоди. 
 
В ці дні працюватимуть додаткові каси.
 
Історичний для прикарпатського футболу поєдинок, так назвав матч мер, відбудеться на стадіоні "Рух" у четвер, 23 травняПочаток о 18.00. 
 

Перед грою глядачів розважатиме відома українська співачка Ірина Федишин.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: