fbpx

Завтра у Погоні пройде Архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл

Суспільство 13:49, 31.05, 2018

На чергових зборах Катехитичної комісії обговорили подробиці ІХ Архієпархіальної прощі учнів катехитичних шкіл, яка відбудеться завтра, 2 червня, у Погоні.

Програма прощі

  1. 30 – приїзд, реєстрація, аквагрим для юних паломників
  2. 00 – Божественна Літургія, можливість приступити до Таїнства покаяння, окроплення свяченою водою
  3. 20 – 13. 00 – перекуска
  4. 10 – 14. 45 – мистецька програма, банси, ігри
  5. 00 – завершення, благословення на щасливу дорогу додому.

На зборах Катехитичної комісії присутні також ознайомились із результатами дитячого пісенного конкурсу "Пісня серця 2018", який відбувся 5 травня в Івано-Франківську, 19 травня у Львові та 2 червня відбудеться гала-концерт переможців у Києві. Серед призерів двоє з Івано-Франківської Архієпархії: Федорів Софія (1 місце в молодшій віковій категорії) та Луцька Анна (2 місце у середній віковій категорії), передає прес-служба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Сестра Юліана представила методички "Що повинні знати батьки, діти яких готуються до Першої сповіді". Дані напрацювання ляжуть в основі проведення катехизації батьків, діти яких готуються до Першої сповіді та Урочистого Причастя. Методичка для катехита містить готові конспекти катехитичних зустрічей, методичка для батьків – матеріали тем зустрічей для особистого читання батьків. Були презентовані теж програми і посібники для проведення літніх християнських таборів у цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: