fbpx

Заячківська заявила, що втекла від побоїв чоловіка-мультимільйонера

Суспільство 21:09, 23.09, 2016

"Міс Україна-2013" та волонтерка Майдану Ганна Заячківська приголомшила новиною про втечу від свого італійського чоловіка. За твердженням красуні, коханий неодноразово піднімав на неї руку, що й змусило її повернутися до України.

Як повідомляв КУРС, чоловік Заячківської уже подав до суду та звинуватив дружину в крадіжці кількох тисяч євро при втечі.

За твердженням красуні, коханий неодноразово піднімав на неї руку, що й змусило її повернутися до України, пише Таблоїд.

За міланського бізнесмена Джанлуку Черваро Заячківська вийшла заміж наприкінці 2015-го року. Та всього через кілька місяців після весілля дівчина втекла від коханого – просто пішла з дому й не повернулася. Про скандальну історію українки й італійця пишуть світові видання, зокрема, "The Mirror".

"Уперше, коли він зробив це (вдарив), я втекла додому до свої батьків у західне українське місто Івано-Франківськ. Я не говорила їм, в чому справа", – розповіла Заячківська виданню.

"Він приїхав, щоб повернути мене, і я дала йому другий шанс. Але під час сварки він плюнув мені в обличчя, і я просто не могла більше терпіти цього",  додала українка.

"Якби я залишилася, мій чоловік мене б убив. І якщо не фізично, то морально. Він знав, що я поїхала в Нью-Йорк, просто хотів очорнити моє ім'я",  сказала модель в інтерв'ю одному з американських видань.

Слова Заячківської розлютили її чоловіка. Тож він вирішив так само розповісти дещо журналістам. Зокрема, він запевнив, що Аня – "не та, за кого себе видає".

"У неї є багато гарних фотографій, зроблених в п'ятизіркових готелях, які вона зробила з іншими чоловіками. Вона не виглядає нещасною на знімках",  додав Черваро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: